Drift av dine WordPress sider

Av Thomas Knutsen, Inpercepta AS

En driftsavtale kan bestå av følgende:

  • Pro Webhosting
  • Oppdatering av plugins og WordPress
  • Oppdatering av Theme
  • Backup
  • Optimalisere for hastighet
  • Sikkerhet
  • Sjekke og Innstallere nye plugins
  • Måle oppetid og hastighet
  • "Go to man"

Hvorfor velge Inpercepta som driftspartner for dine websider

Å ha en webside krever kontinuerlig teknisk vedlikehold, både for å sørge for at hastigheten holdes opp på siden, at siden ikke skal kunne hackes og for gi optimal brukeropplevelse for dine besøkende. Det er mange tekniske spørsmål som dukker opp, og hvis du ikke jobber med dette på daglig basis er det vanskelig å holde seg  «up to date» – Det er en rimelig og enkel løsning å overlate all drift til meg. Jeg håndterer ALT og tar ansvar hvis noe skulle dukke opp. Hvis for eksempel siden slutter fungere etter en oppdatering ( Ikke uvanlig det) – så er det selvsagt mitt ansvar at det blir fikset omgående. Skulle noe alvorlig hende med siden har jeg alltid en fersk back up av alt.

Jeg benytter premium webhosting – det sørger for høy hastighet , både på tiden serveren bruker å svare når noen skriver nettadressen din i nettleseren eller tiden serveren bruker på å sende ut alle bildene og innholdet til brukeren. Når det gjelder webhosting så er det klar sammenheng mellom pris og hva man får. Jeg har den optimale kombinasjon av topp ytelse og pris.

Ikke minst, har vi en avtale vil jeg være din «Go to man» hvis du trenger teknisk rådgivning eller hjelp. Eksempel kan være at eposter fra websider ikke kommer fram, eller at du ønsker installerer en plugin for å kunne chatte med kundene dine, kanskje ønsker du knytte Facebook tettere til websiden din? Uansett hva du skulle trenge så spør du meg. Jeg finne alltid en løsning.

Månedspris FRA kr 500,- pr mnd

Jeg tilpasser driftsavtaler etter behov og ønsker. Fyll ut skjema under og få pristilbud innen 1 time:

Å fylle ut skjema her er 100% uforpliktende. Jeg bruker opplysningene kun til å sende deg et tilbud. Hvis du velger ikke benytte av tilbudet vil opplysningene du oppgir her bli slettet og selvsagt ikke viderformidlet til noen andre.